Luftige frokostbaguetter

Dette er deilige halvlange frokostbaguetter som både smaker fantastisk og er veldig enkle å få vellykkede!
Oppskriften gir 8 baguetter.

1 pakke tørrgjær
6,5 dl vann, fingervarmt
7 ss Viking tørrmelkspulver
100 g smør
1 ts salt
1 ss sukker
1 kg hvetemel
1 egg til pensling
Sesamfrø

Smelt smør og la det avkjøles på benken.
Bland mel, tørrgjær, sukker, melkepulver og salt sammen i en bolle og tilsett det fingervarme vannet. Elt deigen med kjøkkenmaskin. Undeveis i eltingen tilsettes smøret.
La deigen heve til dobbel størrelse.

Slå deigen sammen, ta den ut på et melet bakebord og rull i to pølser. Hver pølse deles i 4 emner og rulles til avlange baguetter.

Sett de på et bakebrett og etterhev i 15 minutter.
Pensle med egg og ha på sesamfrø.
Stekes ved 225 grader på nest nederste rille i ca. 15 minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs