Gratinert pastaform med kylling og mozzarella

Dette er en enkel og smakfull pastaform som er rask å lage og egner seg godt til hverdagsmiddag!
Oppskriften holder til 4 personer.


500 gram pasta
3 kyllingbryst
2 sjalottløk, finhakket
1 kinesisk hvitløk, finhakket
1 dl vann
1/4 terning kyllingbuljong
1 ts sukker
1 ts oregano
1/2 ts salt
1/4 ts fenikkelfrø
400 gram hakkede tomater
2 poser fersk mozzarella, skivet
50 gram parmersan, revet
Fløte
Rapsolje til steking

Sett ovnen på 220 grader.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Kutt kyllingen i biter og brun i olje i en stekepanne. Sett til side.
Surr løk og hvitløk i litt olje på medium varme til løken er myk.
Tilsett hakkede tomater, vann, buljongterning og krydder.
La det småputre til pastaen er ferdig kokt. Smak til med salt og krydder, og hell på en liten fløteskvett.

Bland sammen pasta og saus og rør inn mozzarella og kylling.
Ha over i en ildfast form og strø over revet parmersan.
Gratiner i ovnen i ca. 20 minutter.

Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs