Jeg syntes det er skikkelig deilig med ovnsretter nå om vinteren. Dette er en søtlig kyllingform som smaker masse. Kutt eventuelt ut chilien så har du en rett for barna også! Oppskriften holder til 2 store og 2 små.
3 kyllingbryst
1 blomkål
1/2 løk, skivet
1 terning kyllingbuljong
1 beger creme fraiche
1 dl fløte
2,5 ts currypulver
2 ts knust chili (glass)
1/2 glass mangochutney
Smør til steking
Basmatiris
Kok ris.
Sett ovnen på 250 grader.
Del kyllingbrystene i 3 biter på langs. Brun dem på i smør på høy varme i en stekepanne.
Del blomkålen i små buketter. Kok dem nesten møre i vann tilsatt kyllingbuljong. Hell av vannet.
Bland sammen creme fraiche, fløte, chili, mangochutney og curry i en liten bolle.
Ha blomkål, løk og kylling i en ildfast form. Vend inn sausen.
Stek på 250 grader i 20 minutter.
Server kyllingformen med ris og eventuelt en frisk salat.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar