Focacciaboller

Ja, dette er tilbehøret sitt det!! Jeg bakte disse i går kveld, og de skal jeg love deg fikk bein å gå på! Kjempegode var de. Fine som en del av et tapasbord, tilbehør til salat, suppe, ovnsretter og mye mer.
Oppskriften gir 10-12 deeeeeilige foccaciaboller!

450 gram hvetemel
2,5 dl helmelk
1 pk. tørrgjær
0,5 ts salt
1 ts rosmarin
1 ts timian
1 ts basilikum
50 gram sorte oliven, skivet
75 gram soltørkede tomater i olje, hakket 
Fetaost i olje
3 ss rapsolje
1 egg
Litt maldonsalt

Varm melken til den er fingervarm.
Rør sammen det tørre og krydderet i en bakebolle, tilsett oliven og soltørket tomat. Ha i melk, olje og egg og la deiligen elte til den er fin og smidig.
Hev til dobbel størrelse.
Bak ut til boller og sett dem på et bakebrett.
Etterhev i 15 minutter.
Stikk ned 2-3 fetaostbiter i hver bolle.
Stek på 220 grader i 12-15 minutter.
Avkjøl på rist.

Vel bekomme!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs