Penne med tomatkonfit, chorizo og rødløkskompott

Dette er pastaretten sin! Veldig enkel (om man har konfiterte tomater på lur), og utrolig smakfull.
Søt rødløkskompott kombinert med chorizo og deilig tomatkonfit er virkelig verdt å prøve!
Oppskriften holder til 2 store og 2 små.




400 gram pasta
Konfiterte tomater (oppskrift her)
100 gram chorizo (helst en pølse som du skiver selv, jeg foretrekker Taga sin)
2 rødløk
3 ss sukker
2 ss Kviteseidsmør
5 ss balsamicoeddik (søt type) 
5 ss olivenolje

Kok pasta etter anvisning på pakken.
Skrell og kutt rødløk i skiver.
Ha sukker i en kasserolle. Smelt sukkeret på medium varme, men pass godt på så det ikke brenner seg.
Når det er smeltet tilsettes smør. Rør sammen og ha i balsamicoeddik.
Vend tilslutt inn rødløk. La det putre på lav varme i 10 minutter. Hell av overflødig smør/balsamico.
Kutt chorizopølsen i skiver, og stek den på medium til høy varme i olivenolje i pannen. 

Hell vannet av pastaen.
Vend chorizopølse og olje sammen med pasta. Tilsett rødløkskompott.
Legg opp på tallerken og ha på konfiterte tomater.

Vel bekomme!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs