Pasta med pesto rosso og safran

Kjøttfri mandag! Her har du en annerledes pastarett som absolutt er verdt å prøve! 
Oppskriften holder til 2 store og 2 små.




400 gram pasta
1 blomkål
1/2 ts safran
2 kinesiske hvitløk, finhakket
1 boks hakkede tomater 
4 ss persille, hakket
150 gram rød pesto (Oppskrift her)
2 ts løkpulver
Maldonsalt og nykvernet pepper

Kok pasta etter anvisning på pakken.
Del blomkålen og sett til side. Ha safran i en bolle med 4 ss varmt vann.
Varm olje i en stekepanne og surr blomkålen i 5 minutter på medium varme. Ha i hvitløken og stek litt til. Miks rød pesto med 2 dl varmt vann, og rør det inn. La det småkoke i 5 minutter.
Rør inn safran og vann. Ha i tomatene og småkok noen minutter til blomkålen er mør. Smak til med salt og nykvernet pepper.
Bland pasta i sausen og servér fra pannen.

Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs