Oppskriften holder til 2 store og 2 små.
500 gram cherrytomater
1 løk, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
300 gram risottoris
2 never revet ost
1 ss tomatpuré
1 ts gurkemeie
1 liter vann
2 terninger grønnsaksbuljong eller kyllingbuljong
Revet ost
Basilikum
Parmesan
Sett ovnen på 200 grader.
Ha tomatene på et bakebrett, ha over litt olivenolje og bak i 20 minutter.
Varm litt olje i en stekepanne og surr løk og hvitløk. Rør inn risottoris.
Ha i tomatpuré, gurkemeie og grønnsaksbuljong, kok opp. La det putre på svak varme til tomatene er ferdige i ovnen. Rør sammen risottorisen og tomatene i en ildfast form.
Ha over aluminiumsfolie og bak i ovnen i 20-30 minutter til risen er mør. Rør inn ost og basilikum. Server gjerne med revet parmesan.
Vel bekomme!
Så kjempe godt ut. Skal prøves!
SvarSlettDet syntes jeg du skal gjøre :-) Veldig enkel og god rett!
Slett