Enchiladas med bønnesalsa

Dette er nydelig meksikanskinspirert vegetarmat!
Oppskriften holder til 2-3 personer.



Bønnesalsa:
2 bokser kidneybønner
3 sjalottløk, finhakket
1 kinesisk hvitløk, finhakket
1 rød chili, finhakket
1 boks hakkede tomater
1 ss malt spisskummen
1 ts røkt paprikakrydder (eventuelt vanlig paprikakrydder)
1/2 buljongterning, knust
Salt og nykvernet pepper
Rapsolje

Revet ost
Tortillalefser 
Guacamole (oppskrift her!)

Surr løk, hvitløk og chili i litt rapsolje. Tilsett tomatene, buljongterningen og krydderet. 
La det putre sammen i 10 minutter, rør så inn bønnene. 
Smak til med salt. 

Sett ovnen på 250 grader.
Legg opp tortillalefser og fordel bønnesalsa og ost på hver av dem.
Rull sammen, legg i en ildfast form og ha over revet ost.
Gratiner i ovnen til osten er smeltet.
Server med guacamole og en frisk salat.

Vel bekomme!


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs