Oppskriften gir 16 innbakte pølser.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgwlVEUrD4__K0u7v9L7RGZNQdisfqOigOaWUSRRmyWRm9Mru6gpL-0zbUE0SiXJ77VQlPWvb_WnGm53agXzHY-Cpg77ZPhh7ANOFfnYiBlqPQtslu-lqsuR108LgldVh2Bvkioyer91Wgd/s1600/Innbakte+p%C3%B8lser.jpg)
400 gram hvetemel
50 gram smør
3 dl vann, fingervarmt
1 pakke tørrgjær
1 ts salt
1 ts sukker
16 grillpølser
- Smelt smøret i en liten kasserolle. Avkjøl.
- Ha det tørre i en bakebolle, tilsett vann og smør.
- Elt deigen med eltekrok i minst 5 minutter til en smidig deig. La deigen heve til dobbel størrelse.
- Del i to pølser og så i 16 emner. Rull emnene sammen til en små boller, og lag rull dem til lange pølser.
- Rull hver deig rundt hver grillpølse. Legg på et bakekrett, og pensle med vann.
- Stek på 225 grader midt i ovnen til de har fått fin farge.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar