Alt-i-en-gryte spagetti med løk

Istedenfor å koke pasta i vann, kokes den her i gryten sammen med resten av ingrediensene. 
Det gir en deilig kremig pastarett med masse smak! Kan absolutt anbefales!
Denne oppskriften gir en stor porsjon som metter 5-6 voksne. Vi hadde den til 3 voksne og 3 små barn, og har en god porsjon med rester i kjøleskapet. 
Prøv du også - den er veldig god!



7 fedd hvitløk, finhakket
5 vårløk, i tynne skiver
2 purre, i tynne skiver
1 ts rosépepper, kvernet eller knust i morter
800 gram spagetti, delt i to
1,2 liter kyllingkraft eller kyllingbuljong
3 dl fløte
3/4 ts salt
3 ss hakket gressløk
1 dl parmesan, revet

Varm olivenolje på medium varme i en gryte, ha i purre, hvitløk og vårløk. Surr til løken er myk, ca 5 minutter. Ha i spagetti, pepper, kyllingkraft, fløte og 3/4 ts salt. Kok opp.
Reduser varmen noe, og kok under omrøring til pastaen er ferdig, ca 10-12 minutter. Rør inn gressløk og parmersan, smak til med salt.
Server pastaen med litt parmersan ved siden.

Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs