Grove rundstykker til suppe

Gode rundstykker som smaker nydelig som tilbehør til suppe - eller nystekte med godt pålegg.
Oppskriften gir 12 rundstykker.



500 gram hvetemel
1 pakke tørrgjær
1 dl havregryn
3 dl helkorn
5 dl vann
1 ss olje

2 ss honning
2-3 dl vann, fingervarmt
1 ts salt

Melk til pensling

- Kok havregryn og helkorn opp i vann et par minutter. Avkjøl til det er lunkent.
- Bland sammen det tørre i en bakebolle, rør i olje, honning, kornblanding og litt vann.
- Elt på lav hastighet og tilsett vann til du får en fin deig som slipper bollen.
- Hev til dobbel størrelse.
- Del deigen i 12 emner og trill til rundstykker.
- Etterhev i 20-25 minutter.
- Pensle med litt melk og strø på havregryn
- Stek midt i ovnen på 225 grader i 10-15 minutter.
- Avkjøl på rist


Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs