Disse tomatene er fantastiske! De smaker helt nydelig og er veldig anvendelige.
Bruk dem i salater, til pasta, kylling- og svineretter, eller på pizza.
Tomatene holder ca. én uke, lagre dem i olivenolje i en tett beholder.
500 gram cherrytomater (gjerne dulcita, perletomater eller lignende)
Kvernet havsalt
Litt sukker
Olivenolje
Litt frisk rosmarin eller timian
Sett ovnen på 100 grader.
Del tomatene i to og legg dem på et stekebrett med bakepapir.
Kvern over godt med havsalt, og drypp på litt olivenolje og strø over sukker og urter.
Bak dem midt i ovnen i ca. 1,5 - 2 timer med over- og undervarme.
Ta dem ut og la dem avkjøle før de puttes i et sterilisert norgesglass eller annen tett beholder.
Hell over olivenolje.
Lagres i opptil en uke.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar