Jeg var så heldig å få masse tørkede kantareller for en stund siden, og det blir det mange gode sauser ut av! Under er den tørkede soppen brukt i en deilig, kremet pastarett. Man kan gjerne bruke annen tørket sopp om man har det tilgjengelig.
Oppskriften holder til 4 personer.
400 gram pasta
150 gram bacon
1/2 brokkoli
1 løk
1/2 purre
3 fedd hvitløk
15 gram tørket kantarell
1 boks fløte
2 ts kikkoman soyasaus
1 ts balsamicoeddik
5 ss pastavann
Olje til steking
Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet, men spar 5 spiseskjeer til sausen.
Skiv løk og purre, del brokkoli i små buketter og finhakk hvitløk.
Stek bacon i litt olje i en stekepannet. Ta ut og sett til side.
Surr løk, purre og hvitløk i baconfettet til løken er myk.Tilsett brokkoli og la det steke videre.
Ha i den tørkede soppen, rør sammen og tilsett fløte, soyasaus og balsamicoeddik. La det småputre i 5 minutter på svak varme før pastavann og bacon røres inn.
Server umiddelbart med pasta.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar