Ananasravioli med jordbærsaus

Min mann kom for en stund tilbake hjem fra Kiev snakkende om hvor mange flotte damer det var der.. Heldigvis var hans eneste Ukrainske forelskelse en dessert: Deilig ananasravioli med jordbær! 
Den ble nylig gjenskapt i norsk versjon, og resultatet ble akkurat like godt som han beskrev. Veldig enkel, frisk og smakfull.




Ananas
Jordbærsorbet
Frosne jordbær (tin dem gjerne litt først)
Sukker
Sitronmelisse 
Friske jordbær

Kjør frosne jordbær og sukker etter smak sammen i en blender til en fin saus. 
Skrell ananasen, bruk en mandolin og kutt tynne skiver,
Putt en spiseskje med jordbærsorbet inni hver ananasskive og rull sammen.
Legg opp og server umiddelbart med jordbærsaus, friske jordbær og litt sitronmelisse som pynt.

Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs