Eltefrie baguetter

Dette er deilige sprø baguetter som smaker fantastisk! 
Prøv dem du også, kanskje er dette den nye frokostfavoritten?
Oppskriften gir 6 baguetter.

500 gram hvetemel
1 ts salt
1 ts sukker
1/2 ts tørrgjær
4 dl vann

Ha alt i en bakebolle og rør sammen med en sleiv.
Dekk til bollen og la den stå i romtemperatur i minst 12 timer.
Ha godt med mel på et bakepapir, og hell deien ut av bollen.
Brett alle kantene inn slik at hele deigen blir melete av melet fra bakepapiret. Brett så inn en gang til.
Sett bakebollen over deigen på bakepapiret, og la den etterheve der i 2 timer.

Sett ovnen på 250 grader.
Etter 2 timer tas bollen bort, og deigen deles med en kniv i 6 lengder.
Ikke elt sammen.
Lengdene løftes over på et bakebrett med bakepapir, og stekes midt i ovnen i ca. 15 minutter.

Avkjøl baguettene på rist.

Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs