Pasta med spekeskinke, purre og hvitløk

Oppskriften holder til 2 store og 2 små. 



400 gram pastaskruer
100 gram spekeskinke, i store biter
1 purre, strimlet
2 kinesiske hvitløk, finhakket
1/2 ts lys kjøttbuljongpulver
2 ss hvitvinseddik
1 boks hele hermetiske tomater
1/2 dl vann
Rapsolje

Kok pastaskruer etter anvisning på pakken.
Stek spekeskinken i rapsolje i panne på middels sterk varme. Tilsett hvitløk og purre og la det surre sammen med skinken.
Ha i vann, hvitvinseddik og buljongpulver. Hell av tomatjuicen fra boksen med tomater. Knus hver tomat i hånden slik at stilken knipes av før tomatene puttes i pannen.. Ha det hele småkoke sammen et par minutter.
Bland sammen med pasta, og server umiddelbart.

Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs