Salat med ruccola, parmesan og ovnstørkede tomater

Et enkelt, flott og fargerikt tilbehør til lette middager.
Server gjerne salaten som tilbehør til pannestekt kylligbryst eller torskefilet surret i spekeskinke.




1 pk ruccola
Parmesanost
20 cherrytomater
Nykvernet salt
God olivenolje

Start med å sette ovnen på 120 grader. Legg tomatene i en smurt ildfast form, eller på et bakebrett. Strø over salt, og la dem bake midt i ovnen i 1,5 - 2 timer.
Ta ut og la de avkjøle litt.

Vask og tørk salaten og ha den i en bolle. Bruk f.eks. en ostehøvel til å kutte parmersan i tynne små skiver.
Bland sammen, og ha over noen dråper olivenolje. Vend til slutt inn tomatene.

Vel bekomme!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs