Nydelig kyllingrett med eggnudler som passer både store og små.
Denne oppskriften holder til to voksne og to barn!
350 gram eggnudler
3 kyllingbryst
Smør og rapsolje til steking
Finhakket persille
3 gulrøtter
1 purre
1 kinesisk hvitløk
1 rød paprika
3 dl vann
3/4 terning kyllingbuljong
1,5 ss balsamicoeddik
2 ss soyasaus
1 ts limejuice
1,5 ts worchestersaus
Salt og nykvernet pepper
Start med grønnsakene. Strimle gulrøtter, purre og paprika, finhakk hvitløken.
Del kyllingbrystene i 3 deler hver.
Kok nudler etter anvisning på pakken. Hell av vannet.
Wok grønnsakene nesten møre i rapsolje. Start med gulrøttene, og tilsett deretter resten.
Varm vann og buljongterning i en liten gryte, rør ut buljongterningen. Tilsett resten av ingrediensene til sausen, kok opp, og smak til med salt og nykvernet pepper.
Stek kylling i smør i panne, brun først på høy varme, senk så og gjennomstek dem på lav varme under lokk.
Krydres med salt og pepper.
Bland grønnsakene med nudlene. Anrett med saus i bunn, nudler og kylling på toppen. Dryss over finhakket persille.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar