Stangekylling med spagetti, soltørket tomat og pepper

Pasta med olivenolje og pepper er enkelt og godt. 
Her er det i tillegg tilsatt soltørket tomat og smakfulle kyllingbryst av Stangekylling.
Oppskriften holder til 2 store og 2 små.


2 kyllingbryst av Stangekylling
350 gram tagliatelle
20 soltørkede tomater
God olivenolje 
Sitronsaft
Salt og nykvernet pepper
Fersk oregano

Gni kyllingen inn med olivenolje, sitronsaft, salt og pepper. Ha gjerne litt fersk oregano under skinnet dersom du bruker kyllingbryst med skinn.
Stek i olje på medium til svak varme i 15 minutter i panne under lokk med skinnsiden ned.
Snu så og stek i 10 minutter på svak varme  La kyllingen hvile i 10 minutter før den kuttes i skiver og serveres.

Kok tagliatelle i godt saltet vann etter anvisning på pakken.
Hakk de soltørkede tomatene.
Hell vannet av pastaen og bland i  god olivenolje. Krydre og vend inn godt med nykvernet pepper. Rør til slutt inn de soltørkede tomatene.

Server umiddelbart med pannestekte kyllingbryst fra Stangekylling.

Vel bekomme!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs