Kjempegod pastarett med deilig smak av norsk blåmuggost og spansk chorizopølse.
400 gram spagetti
100 gram chorizo i skiver
100 gram soltørkede tomater i olje, avrent
80 gram Selbu blå ost
1 løk
1 terning hønsebuljong og 1,5 dl vann
1 boks lett matfløte
Olje fra glasset med soltørkede tomater til steking
Persille til pynt.
Kutt løken i tynne strimler, og stek den i litt olje fra glasset med soltørkede tomater til den er myk, sett til side.
Kutt blåmuggost i terninger.
Kok spagetti al dente i godt saltet vann.
Kok opp vannet med buljongterning i en liten gryte, og sett til side.
Stek chorizo i olje. Tilsett løk og soltørkede tomater, og la det surre videre på medium varme i et par minutter.
Ha i fløte og buljong. La det småputre i pannen i 4-5
minutter før Selbu blå røres inn og sausen får trekke et par minutter før servering.
Anrett i dype tallerkener og pynt med persille.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar