Inspirasjon til denne oppskriften fant jeg i forrige utgave av bladet Tara Smak.
Super kake nå som det kryr av modne blåbær i skogen! Veldig god er den også.
100 gram smør
200 gram hvit sjokolade
2 dl sukker
2 ts vaniljesukker
2 egg
5,5 spiseskjeer sitronsaft
2,5 dl hvetemel
3,5 dl blåbær
Sett ovnen på 200 grader.
Smelt smøret i en liten kasserolle, og rør inn 100 gram hvit sjokolade.
Visp sammen eggene, rør så inn sukker og vaniljesukker.
Tilsett smør/sjokoladeblandingen. Rør tilslutt inn siktet hvetemel.
Hakk 50 gram hvit sjokolade. Ha blåbærene over kaken, og strø over den hakkede sjokoladen.
Stekes midt i ovnen i ca. 25 minutter.
Ha litt revet hvit sjokolade over før servering.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar