Chilisalsa

Dette er en kjempegod saus som egner seg ypperlig til grillmat eller på hamburgere.
Sausen er søtlig med tydelig chili- og eddikspreg.
Anbefales!

3-4 hele røde chili
1 liten rødløk, hakket
2 ss tørket oregano
3 ss brunt sukker
1 dl vann
2 kinesiske hvitløk
1 dl hvitvinseddik
2 ss tomatpuré
Olivenolje

Fjern stilkene, og kok chiliene i en gryte med vann i ca. 10 minutter.
Ha  løk, hvitløk, chili, vann og urter i en blender. Kjør til puré.
Ha olivenolje i en stekepanne, og varm opp. Ha i chilipuréen, og "stek" i 3 minutter mens du rører.
Ha i eddik, tomatpuré, sukker og salt. La det koke i 5 minutter.
Kjøl ned før servering.

Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs