Denne retten er kjempegod, og passer utmerket for både store og små da den er mild.
Oppskriften holder til to voksne og to barn.
500 gram pasta penne
1 løk, hakket
1 kinesisk hvitløk, finhakket
1 ts sukker
20 basilikumsblader
7 dl knuste tomater på flaske eller boks
2 ts maldonsalt
1 dl kremfløte
Nykvernet pepper
Olivenolje til steking
Cayennepepper
Parmesan
Kok pasta i godt saltet vann etter anvisning på pakken.
Surr løk og hvitløk på middels til lav varme i 5-10 minutter i olivenolje i en tykkbunnet gryte.
Tilsett tomatsaus, sukker og halvparten av basilikumsbladene. Kok i 5 minutter.
Ha sausen over i en blender, og kjør til fin konsistens. Hell tilbake i gryten.
Tillsett salt og fløte. Kok opp. Smak sausen til med eventuelt litt mer maldonsalt, nykvernet pepper og eventuelt litt cayennepepper.
Server med strimlede basilikumsblader og nyrevet parmesan.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar