Jeg syntes det er så fantastisk med retter som bortimot lager seg selv! Dette er en slik rett. Putt gode ingredienser i en ildfast form og bak dem i ovnen. Kok litt pasta og vips så har du en smakfull og varmende pastarett! Så er det bare å NYTE!
Bruk gjerne chorizopølse som du skiver selv.
Oppskriften holder til 4 personer.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiGEK-UsLenGPyxxpqn4RRfVxwCQmk0o9E9FL7vwzJ5zxwh2a5zEhvGDbRwlVRH-bqw65r8ocHVOLlCS1vJt4tj3xYdLDdG0UUhJ6NTYfvRl38TuL7oMe8HLsa1fUVHC8Y6oNHbl24NWwrn/s640/Pappardelle+med+chorizo+og+bakt+paprika.jpg)
500 gram pappardellepasta (eller tagliatelle)
200 gram chorizo, skivet
5 hvitløksfedd, finhakkede
1 rødløk, i båter
1 boks artisjokkhjerter, delt i 4
4 grillede røde paprika (eller en boks grillet paprika), strimlet
1 pakke cherrytomater, delt i 2
1 glass sorte oliven
0,5 dl olivenolje
0,5 dl hvitvin
Salt og pepper
Sitronsaft
Litt frisk timian
Grillet paprika:
Sett ovnen på grill. Rens paprikaene og grill dem til skinnet er svartbrent. Ta dem ut, avkjøl litt og fjern skinnet. Strimle dem.
Ovnsbakte grønnsaker og chorizo:
Sett ovnen på 200 grader.
Ha alle grønnsakene, chorizo, olje og vin i en smurt ildfast form og bak i ovnen i 20-25 minutter.
Kok pappardelle etter anvisning på pakken.
Pynt med frisk timian.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar