Dette er deilig asiatisk mat med med masse futt i!
Oppskriften holder til 4 personer.
500 gram eggnudler
400 gram kyllingbryst
4 fedd hvitløk, finhakket
1 bunt vårløk, delt i store biter
2-3 ss sambal olek (chilipaste)
Olje til steking
1 dl limesaft
3 ss fiskesaus
1 ss lys soyasaus
3 ts sukker
3 ss hakket frisk koriander
1 ts hakket rød chili
Kutt kyllingen i terninger. Bland kyllingen sammen med chilipaste og finhakket hvitløk i en bolle.
Kok nudlene etter anvisning på pakken.
Rør sammen limesaft, fiskesaus, soyasaus, sukker, chili og koriander i en skål.
Stek kyllingterningene i olje i en stekepanne til de er gjennomstekt. Mot slutten av steketiden has vårløken i pannen sammen med kyllingen.
Bland nudlene med limedressingen. Ha over kylling og vårløk. Dryss gjerne over litt finhakket koriander.
Serveres umiddelbart.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar