Favorittkaken fra barndommen, like fantastisk den dag i dag!
Appelsin og mørk sjokolade sammen er en magisk kombinasjon..
Gode hver for seg, uslåelige sammen!
Prøv den du også, jeg tror ikke du vil angre..
3 egg
2 dl sukker
2,5 dl siktet hvetemel
150 gram smør, smeltet
Revet skall av 1/2 appelsin
2 ss presset appelsinsaft
100 gram kokesjokolade, finhakket
Glasur:
2 dl melis
4-5 ss presset appelsinsaft
Revet skall av 1/2 appelsin
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Rør inn smeltet smør, appelsinsaft og appelsinskall.
Rør inn melet, litt etter litt.
Ha tilslutt i sjokoladen.
Hell røren over i en springform på 24-26 cm i diameter.
Stek på 175 grader nederst i ovnen i 40-45 minutter.
Rør sammen ingrediensene til glasuren og avkjøl kaken litt før den helles over.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar