Risotto med kjøttdeig

Denne retten er kjempegod, og er en favoritt hos barna her i huset!
Prøv den du også! Super hverdagsmat som lages raskt.
Oppskriften holder til 2 store og 2 små. 


1 løk
2 fedd hvitløk
400 gram kjøttdeig/karbonadedeig
3 dl arborioris (risottoris)
6,5 dl vann
2 terninger med kjøttbuljong
2,5 ss tomatpuré
Revet ost
Parmersan

Finhakk løk og surr den i stekepanne på middels varme sammen med hvitløk til den er blank. Ha i kjøttdeig, og brun den sammen med løken.
Rør buljongterningene ut i kokende vann. Tilsett ris, vann med buljongterninger og tomatpuré. Småkok på lav varme i 20-30 minutter, til risen er al dente.
Rør inn revet ost før servering.
Server risotto med revet parmersan.

Vel bekomme!

3 kommentarer:

  1. Denne retten ser kjempegod ut, den skal vi prøve hos oss. Hilsen Anja

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs