Prøv den du også! Super hverdagsmat som lages raskt.
Oppskriften holder til 2 store og 2 små.
2 fedd hvitløk
400 gram kjøttdeig/karbonadedeig
3 dl arborioris (risottoris)
6,5 dl vann
2 terninger med kjøttbuljong
2,5 ss tomatpuré
Revet ost
Parmersan
Finhakk løk og surr den i stekepanne på middels varme sammen med hvitløk til den er blank. Ha i kjøttdeig, og brun den sammen med løken.
Rør buljongterningene ut i kokende vann. Tilsett ris, vann med buljongterninger og tomatpuré. Småkok på lav varme i 20-30 minutter, til risen er al dente.
Rør inn revet ost før servering.
Server risotto med revet parmersan.
Vel bekomme!
Denne retten ser kjempegod ut, den skal vi prøve hos oss. Hilsen Anja
SvarSlettSå bra, håper den falt i smak! :-)
SlettLager denne nu
SvarSlett