Knallgod kyllingrett med mascarpone og spinat, servert med pasta og hjemmelaget persillepesto.
Oppskiften holder til to store og to små.
400 gram pastaskruer
4 kyllingbryst
75 gram babyspinat
3 ss frisk gressløk
125 gram mascarpone
Olivenolje
Salt og nykvernet pepper
Persillepesto - oppskrift her!
Tannpirkere
Sett stekovnen på 200 grader.
Hakk gressløk, og bland sammen med mascarpone i en liten bolle. Krydre med salt og pepper.
Legg kyllingfiletene mellom to ark bakepapir, og slå dem med en kjevle for å flate dem ut.
Legg blader av babyspinat på hver filet. Ha 1 ss mascarponeblanding på. Rull fileten sammen, og lukk den med en tannpirker.
Legg i en smurt ildfast form og drypp litt olivenolje på. Krydre med salt og pepper, og stek i ovnen i 20-30 minutter.
Kok pasta all dente i godt saltet vann.
Server med persillepesto.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar