Inspirasjon til disse godbitene er hentet fra My food passion.
Oppskriften gir 12 muffins.
Bruk gjerne muffinsformer stående i muffinsbrett i teflon eller silikon.
100 g mørk kokesjokolade
170 g smør
3 dl sukker
3 egg
1 ts vaniljeessens
2,5 dl hvetemel
2 doble snickers sjokolader
12 stk smørbukk karameller uten sjokolade
3 egg
1 ts vaniljeessens
2,5 dl hvetemel
2 doble snickers sjokolader
12 stk smørbukk karameller uten sjokolade
1 ss kremfløte
En neve salte peanøtter
Sett ovnen på 180 grader.
Sett ovnen på 180 grader.
Del snickerssjokoladen i 12 biter, og legg i fryseren i 15 minutter.
Smelt smøret, og ha kokesjokoladen i biter i det smeltede smøret. Rør til sjokoladen er smeltet.
Smelt smøret, og ha kokesjokoladen i biter i det smeltede smøret. Rør til sjokoladen er smeltet.
Hell så over i en bakebolle.
Ha i sukker, og rør sammen. Tilsett vaniljeessens, salt og egg. Rør til en jevn røre.
Tilsett sikted hvetemel, litt av gangen. Bland godt.
Hell røren i muffinsformer, de skal være 3/4 fulle.
Ta snickerssjokoladen fra ryseren, og dytt en bit oppi hver form.
Stekes midt i ovnen i ca. 15 minutter. Sett dem så på en rist de er helt avkjølte.
Stekes midt i ovnen i ca. 15 minutter. Sett dem så på en rist de er helt avkjølte.
Legg karamellene i en liten bolle. Hell kremfløten over.
Kjør på halv varme i mikrobølgeovn til karamellene har smeltet og er flytende. Stopp og rør underveis.
Legg noen salte peanøtter på hver muffins og hell karamelltopping over.
Legg noen salte peanøtter på hver muffins og hell karamelltopping over.
Vel bekomme!
De var helt nydelige! Anbefales!
SvarSlettSkrev ned oppskriften med en gang :)
Vilde
Takk for tilbakemelding!
SlettHyggelig å høre at de falt i smak! :-)
den skal eg teste ut! :) Fristande!! :)
SvarSlett