Oppskriften holder til 2 store og 2 små.
1 dl matfløte
2 dl crème fraîche
1 terning fiskebuljong, smuldret
1 kinesisk hvitløk, finhakket
1 ss soyasaus
1/2 ts dijonsennep
2-3 ss frisk dill, finhakket
Salt og nykvernet pepper
10-12 poteter
Smør til steking
Sett ovnen på 180 grader.
Brun laksefiletene i litt smør i en stekepanne.
Skrell og kok potetene.
Ha laksefiletetene i en ildast form.
Bland sammen fløte, crème fraîche, fiskebuljong, hvitløk, dill, salt og pepper.
Hell blandingen over fisken. Stekes midt i ovnen i ca. 15 minutter.
Server med kokte poteter og dine favorittgrønnsaker.
Vel bekomme!
Det var kjempegodt! Takk :-)
SvarSlettSå hyggelig å høre at retten falt i smak! :-)
Slett