Oppskriften holder til 4 personer.
4 porsjonsstykker med laks á 125 g
400 g eggnudler
Marinade:
4 ss ketchap manis (søt soyasaus)
2,5 ss kikkoman (salt soyasaus)
2 fedd hvitløk, finhakket
1/2 chilli, skivet
2 ss sitronsaft
Ovnsbakte grønnsaker:
1 gul paprika
1 rødløk
1 brokkoli
Olivenolje
Sett ovnen på 200 grader.
Bland ingrediensene til marinader, og la fisken ligge i den i 30-60 minutter.
Vend grønnsakene i olivenolje og bak dem i ildfast form i ovnen til de er møre.
Ta ut fiskestykkene og stek dem i panne. Ha i marinaden mot slutten av steketiden, og la det småputre.
Kok nudlene etter anvisning på pakken.
Server nudler med ovnsbakte grønnsaker, hell over soyamarinade og avslutt med laksefilet.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar