Det er rabarbrasesong - og det er tid for friske desserter og kaker.
Jeg fikk bladet "Vårens Mat" fra Allers i posten etter en konkurranse på Matbloggsentralen, og der var det masse inspirasjon til gode rabarbraretter.
Her er en rask variant, som passer ypperlig som en deilig hverdagsdessert!
Oppskriften holder til 4 personer.
300 gram rabarbra
1,5 banan
4,5 ss sukker
1/2 ts kardemomme
6 ss vaniljeyoghurt
4 ss hakkede valnøtter
Rens og kutt rabarbra i biter. Skrell og del bananene i skiver.
Bland sammen rabarbra og sukker i en liten gryte. Smelt sukkeret forsiktig under omrøring på svak varme. Tilsett banan og kardemomme, og la det bli lunkent.
Server umiddelbart i glass med vaniljeyoghurt og hakkede valnøtter over.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar