Server gjerne med is og friske bringebær.
3 dl sukker
2 egg
150 gram smør
1,5 dl hvetemel
2 ts vaniljesukker
3 ss bakekakao
Melis2 egg
150 gram smør
1,5 dl hvetemel
2 ts vaniljesukker
3 ss bakekakao
Start med å sette ovnen på 150 grader.
Smelt smør i en liten kasserolle, og sett til side.
Visp sammen egg og sukker, ha i smeltet smør og sikt i mel, vaniljesukker og bakekakao.
Hell røren over i en smurt springform på 23 cm med bakepapir i bunn.
Stekes i ovnen på 150 grader i 10-15 minutter, avhengig av ovn.
Kaken skal være ganske myk og deigete, men ha en fin stekeskorpe.
Avkjøl i springformen.
Den kan med fordel oppbevares i kjøleskap frem til servering, og smaker like godt dagen etter.
Sikt over melis, og server gjerne med is og friske bringebær.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar