Pasta med gorgonzola og serranoskinke

Dette er en av mine favorittretter. Veldig enkel og smakfull mat.
Oppskriften holder til 2 store og 2 små.


400 gram spagetti
100 gram serranoskinke
80 gram soltørkede tomater i olje, avrent
80 gram gorgonzola
1 rødløk
1 terning kyllingbuljong og 1,5 dl vann
1 boks matfløte
Olje fra glasset med soltørkede tomater til steking

Kutt løken i tynne strimler, og stek den i litt olje fra glasset med soltørkede tomater til den er myk, sett til side.
Kutt blåmuggost i terninger.
Kok spagetti al dente i godt saltet vann.
Kok opp vannet med buljongterning i en liten gryte, og sett til side.
Stek serranoskinken i olje til den begynner å bli sprø. Tilsett løken og de soltørkede tomatene, og la det surre videre på medium varme i ett minutt.
Ha i fløte og buljong, og la det småputre i pannen i 4-5 minutter før blåmuggost røres inn.  La det putre videre på svak varme i 1 minutt.
Server umiddelbart.

Vel bekomme!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs