Denne oppskriften holder til 2 store og 2 små.
350 gram spagetti
3 kyllingfileter, i terninger
2 kinesiske hvitløk, finhakket
1 chilli, finhakket
6-7 ansjosfileter, finhakket
6 modne tomater, grovhakkede
2 dl kyllingfond eller buljong
140 gram tomatpuré
Sorte oliven, skivet
Finhakket basilikun
Revet parmersan
Salt og nykvernet pepper
Rapsolje til steking.
Surr finhakket hvitløk, chilli og ansjosfilet i litt olje en jerngryte eller stekepanne.
Ha i de grovhakkede tomatene, kyllingfond og tomatpuré. La det putre på medium varme.
Kok spagetti al dente etter anvisning på pakken.
Kyllingterningene stekes i olje i panne, og krydres med salt og nykvernet pepper,
Smak til sausen med salt og nykvernet pepper og tilsett skivede oliven på slutten.
Bland sausen i spagettien etter du har helt av vannet.
Server med revet parmersan, hakket basilikum og kyllingterninger.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar