Veldig enkel og spicy italiensk pastarett som smaker fortreffelig!
Denne oppskriften holder til 2 voksne.
250 - 300 gram penne pasta
2 kinesiske hvitløk, finhakket
1 - 3 chilli (etter ønsket styrke), finhakket
1 boks hel hermetisk tomat
Litt persille
Olivenolje
Varm 2-3 ss olivenolje i en jerngryte eller stekepanne. Stek den hakkede hvitløken i ett minutt på middels varme. Tilsett chillien og la det surre litt til i gryten. Hell i juicen fra tomatboksen, knus så tomatene i hånden over gryten slik at kun litt av kjernen blir igjen. Denne kan du kaste. La sausen putre i ca. 15 minutter på svak varme.
Kok penne al dente etter anvisning på pakken.
Rør litt persille i pastasausen, og vend pennen inn i sausen i gryten. Vend inn et par spiseskjeer olivenolje.
Server penne al'arrabiata med persilledryss.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar