Kjapp, god og spicy linserett! Skal små barn spise retten kan det være fint å ta av litt til dem før currypaste tilsettes sausen.
350 g pastaskruer
2 bokser med ferdigkokte linser (GoGreen eller lignende)
1 ss finhakket ingefær
1 løk, finhakket
2 kinesiske hvitløk, finhakket
1,5 ts kaffir limeblader, hakket
2 bokser hermetiske tomater
2 ss rød currypaste (thailandsk)
2 ss fiskesaus
Rapsolje
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Fres hvitløk, løk og
ingefær i litt olje i en stekepanne. Hell i fiskesaus og boksene med tomater, og la det putre i 5 minutter. Rør i linsene, currypaste og kaffir limeblader.
Serveres med pastaskruer.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar