Kjapp, lett og god middag!
Oppskriften holder til 2 store og 2 små.
4 kyllingfileter
180 g fersk mozzarella
4 skiver parmaskinke
1 neve basilikumblader
God balsamicoeddik
20-25 cherrytomater
Hvitløksbaguetter
Surr parmaskinke rundt hver kyllingfilet.
Brun kyllingpakkene raskt på høy varme i olje, senk varmen og stek videre på medium til svak varme i 10 minutter under lokk.
Snu og stek i 5-8 minutter på svak varme
La kyllingen hvile i minst 5 minutter før den kuttes i skiver og serveres.
Kutt mozzarella i terninger, del cherrytomatene i to og bland sammen i en bolle. Ha i basilikumblader og drypp over litt balsamicoeddik.
Stek hvitløksbaguetter eller ha annet godt brød til.
Server umiddelbart.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar