Noen dager er det deilig å gjøre middagen enkel og rask. Italienske pastaretter kan være perfekte i den sammenheng, her får man mye smak med få og enkle ingredienser.
Oppskriften holder til 2 store og 2 små.
350 gram spagetti
2 bokser hermetiske tomater
1 løk, finhakket
3 fedd hvitløk, finhakket
1 ss tørket oregano
1 ss tørket basilikum
Frisk persille, finhakket
Parmesan
Olivenolje
Kok spagetti al dente etter anvisning på pakken.
Surr løk og hvitløki litt olje i panne. Tilsett hermetiske tomater, basilikum og oregano, og la det putre på svak varme til spagettien er ferdigkokt. Rør inn 2 ss olivenolje i sausen før servering.
Server spagetti med tomatsaus, et dryss fersk persille og godt med nyrevet parmesan.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar