En annerledes pastarett som lages i en fei, og smaker veldig, veldig godt. Kan det bli bedre?
Oppskriften holder til 2 store og 2 små.
2 modne avokado
1 potte basilikum
2 fedd hvitløk, hakket
2 ss nypresset sitronsaft
5-6 ss olivenolje
350 g penne
120 gram soltørkede tomater i olje
Salt og nykvernet pepper
Kok penne al dente etter anvisning på pakken.
Surr de soltørkede tomatene litt i panne.
Del avokadoene i to, fjern skallet og ta ut steinen. Ha resten i en blender eller foodprossesor sammen med hakket hvitløk, sitronsaft, basilikum og olivenolje. Kjør til fin konsistens. Smak til med salt og nykvernet pepper.
Bland penne og avokadomos.
Server umiddelbart med pannestekte soltørkede tomater og et dryss nykvernet pepper.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar