600 g hel indrefilet av svin
Grovkvernet pepper
Smør
5-6 jordskokker
Fløte
Salt og pepper
500 g søtpotet
Olivenolje
Havsalt og nykvernet pepper
1 boks kremfløte
125 g smøreost med pepper
1,5 ss worchestersaus
2 ss HP saus
3 ss soyasaus
Grovkvernet pepper
Noen dråper sukkerkulør
Litt frist timian til pynt
Sett ovnen på 225 grader.
Start med pepperkremen. Bland alle ingrediensene i en gryte, og kok opp. Skru ned varmen og la kremen småkoke/trekke på lav varme i minst 45-60 minutter.
Gni svinefileten inn med grovkvernet pepper og brun den i litt smør i pannen. Stek den i smurt ildfast form ovnen i ca. 30 minutter på 225 grader. La den hvile litt, og kutt i skiver før servering.
Skrell og del søtpotetene i skiver, ha dem på bakepapir på et bakebrett. Pensle med olivenolje, og krydre med havsalt og nykvernet pepper. Stekes sammen med formen med svinefilet i ovnen til de er møre.
Skrell og kok jordskokkene møre i usaltet vann. Hell av kokevannet, mos jordskokkene og smak til med ca. 4 ss fløte, salt og nykvernet pepper. Juster fløtemengden etter ønsket konsistens.
Server indrefilet av svin med pepperkrem, jordskokkpuré ogovnsbakt søtpotet.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar