Wontonark får man kjøpt i frysedisken hos mange asiatiske matforretninger.
Andebryst med wonton:
8 wontonark
1 dl mais- eller solsikkeolje
1 andebryst
1 ss smør
Salt og pepper
Guacamole:
2 modne avocado
1 ss finhakket sjalottløk
1/4 kinesisk hvitløk, finhakket
1 ss fersk koriander, hakket
1 ss limesaft
1 tomat
Salt og pepper
Andebryst:
Gni andebrystet inn med salt og pepper, og brun i pannen.
Stek det så i ovnen ved 200 grader i 5 minutter. La kjøttet hvile før det skjæres i tynne skiver.
Wonton:
Friter wontonarkene i frityrkoker eller i panne med mais- eller solsikkeolje. De skal bli gylne.
Guacamole:
Kok opp vann, skjær et snitt i tomatene og putt i gryten. Ta opp så fort skinnet løsner. Avkjøl i kaldt vann, fjern skinnet og kjernen, kutt så i biter.
Mos avokadoene i en bolle med en gaffel, tilsett sjalottløk, koriander, limesaft og tomatbiter. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar