Får du ikke tak i neper i butikken kan du bytte ut med pastinakk, og bruke samme fremgangsmåte.
Oppskriften holder til 2 voksne og 3 små barn.
500 g kyllingfilet
400 g tagliatelle
80 gram spekeskinke
5 neper, skrelt og kuttet i terninger
2,5 dl hvitvin
1 dl vann
1,5 ts buljongpulver (lys kjøttbuljong)
3 fedd hvitløk, skrelt og kuttet i tynne skiver
Raps- eller solsikkeolje til steking
Olivenolje
Salt og nykvernet pepper
Kylling: Del i to på langs, og surr spekeskinke rundt hver filet.
Brunes i 2 minutter på hver side i olje på middels varme i en stekepanne.
Tilsett i 2,5 dl. hvitvin, resten av hvitløken, 1 dl vann og 1,5 ts. buljongpulver i pannen.
Småkok i 10 minutter til kyllingen er ferdig.
Tilsett i 2,5 dl. hvitvin, resten av hvitløken, 1 dl vann og 1,5 ts. buljongpulver i pannen.
Småkok i 10 minutter til kyllingen er ferdig.
Nepene: Sett på en gryte med vann med 1 ts. salt, og kok nepene i terninger i 10 minutter til de er møre.
Hell av vannet, rør inn 0,5 ts. salt og nykvernet pepper, samt 1 ss. olivenolje.
Pasta: Kok pasta etter anvsining på pakken.
Bland sammen pasta og saus fra stekepannen, og server med kyllingpakker og neper.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar