Disse gode pizzasnurrene er deilig til helgekos, variasjon i nisteboksen eller som et fint alternativ til pølser i barnebursdag.
Oppskriften gir 28 pizzasnurrer, og de er ypperlige å fryse ned.
Har du ikke byggmel kan du bruke bare hvetemel, eller bytte ut med 200 gram grovt mel.
Fyll dem med det du liker best, og server gjerne med en god salat!
800 gram hvetemel
200 gram siktet byggmel
6 dl vann
1 pakke tørrgjær
1 ss sukker
1 ts salt
1 dl olivenolje
1 boks hakkede tomater
3/4 ts salt
1 ts sukker
1 ts oregano
Skinke, pepperoni, salami eller annet fyll
350 gram revet ost
Ha mel, tørrgjær, salt, sukker og olivenolje i en bakebolle.
Ha i fingervarmt vann, og elt med eltekrok til du har en fin og smidig deig som slipper bollen.
Sett til heving under et bakeklede, til deigen har nådd dobbel størrelse.
Ha tomater, salt, sukker og oregano i en bolle, og kjør til en glatt saus med en stavmikser.
Kjevle deigen ut til to rektangler på størrelse med et bakebrett.
Smør pizzasaus på bunnene og ha på ost og fyll. (Spar litt ost til etterpå)
Rull sammen til en stor pølse, og kutt hver pølse i 14 skiver.
Legg skivene på to bakebrett med bakepapir.
Strø over resten av osten.
Stekes i to omganger i ovnen i ca. 8-10 min på 250 grader til pizzasnurrene er gylne.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar