185 gram smør
100 gram lys kokesjokolade
85 gram mørk kokesjokolade
40 gram bakekakao
85 gram mel
85 gram mel
30 gram melkesjokolade
50 gram hvit sjokolade
3 egg
275 gram sukker
Kutt smør i terninger, og lys og mørk kokesjokolade i biter. Ha smør og kokesjokoladen i en bolle og smelt over vannbad eller i mikrobølgeovnen med plastfolie over.
La blandingen avkjøles på benken.
Sett stekeovnen på 180 grader.
Pisk egg og sukker luftig og lyst. Ha i egg- og sjokoladeblandingen og vend den forsiktig inn med en slikkepott. Ikke stress med denne delen av bakingen, ta deg god tid. Poenget er å blande uten å gjøre røren mindre luftig.
Ha en sikt over bakebollen, sikt i hvetemel og bakekakao.
Vend dette inn med en slikkepott på samme måten som med eggeblandingen.
Hakk melkesjokolade og hvit sjokolade i små biter, og vend dem forsiktig inn i røren.
Dekk en form på ca. 20 x 20 cm med bakepapir, og hell røren over.
Stekes i ca. 25 minuter på 180 grader.
Avkjøl før du tar den ut av formen. Holder seg fint i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil en uke, og i en måned i fryseren.
Smaker nydelig alene, eller servert sammen med is eller en bærcoulis.
Vel bekomme!
Pisk egg og sukker luftig og lyst. Ha i egg- og sjokoladeblandingen og vend den forsiktig inn med en slikkepott. Ikke stress med denne delen av bakingen, ta deg god tid. Poenget er å blande uten å gjøre røren mindre luftig.
Ha en sikt over bakebollen, sikt i hvetemel og bakekakao.
Vend dette inn med en slikkepott på samme måten som med eggeblandingen.
Hakk melkesjokolade og hvit sjokolade i små biter, og vend dem forsiktig inn i røren.
Dekk en form på ca. 20 x 20 cm med bakepapir, og hell røren over.
Stekes i ca. 25 minuter på 180 grader.
Avkjøl før du tar den ut av formen. Holder seg fint i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil en uke, og i en måned i fryseren.
Smaker nydelig alene, eller servert sammen med is eller en bærcoulis.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar