Skal små barn spise retten kan det være greit å utelate chili.
4 ss olivenolje
2 chili, i små biter
4 fedd hvitløk, finhakket
1 ss fennikelfrø
150 gram cherrytomater, delt i to
400 gram spaghetti
300 gram scampi
0,5 ts salt
2 skiver tørr loff
1 håndfull persille
Revet skall av 1 sitron
1 ss olivenolje
Varm ovnen til 200 grader.
Kjør brød, persille og sitronskall i en blender.
Hell blandingen over på et bakebrett og drypp over olivenolje.
Bak i ovnen i 7 minutter.
Kok spaghetti etter anvisning på pakken. Hell av vannen og bland litt olivenolje i spaghettien.
Varm oljen i en stekepanne. Surr chili og hvitløk i 1 minutt. Ha i scampi, og la det steke litt sammen før tomater og salt tilsettes. La det surre på lav varme i 5 minutter.
Servér chilirekene med spaghetti og gremolatasmuler.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar