5 dl sukker
2,5 dl melk
7 dl hvetemel
4 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
300 gram smør, smeltet
280 gram ananas i biter fra boks (vekt etter det meste av juicen er avrent)
3 dl melis
2-3 ss ananasjuice
Sjokolade
Sett stekovnen på 175 grader.
Visp egg og sukker til eggedosis.
Mos ananas med 2-3 ss juice med en stavmikser.
Ha i melk og smør. Sikt i mel, bakepulver og vaniljesukker. Rør inn ananas. (Spar noen spiseskjeer med juice til melisglasur)
Ha i en bakepapirkledd form. Den jeg bruker er ca. 20 x 30 cm.
Stek i 40-50 minutter, sjekk kaken med en kakestikke.
Avkjøl, og ha på melisglasuren. Ha over litt raspet sjokolade.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar