Fantastisk god helgemat som anbefales!
Denne oppskriften holder til 4 voksne.
4 biffer av indrefilet på 150 g
2 rødløk, skivet
2 små purrer, skivet
2 kinesiske hvitløk, finhakket
150 g sjampinjong, skivet
1 boks kremfløte
1,5 dl rødvin
700 gram amandine poteter (eller andre faste poteter)
2 ts tørket oregano
Smør og olje til steking
Salt og pepper
Vask potetene og del dem i to. Stek dem i olje i panne med salt og nykvernet pepper til de er gylne.
Bak dem så i ovn i 20 minutter på 225 grader.
Biffene krydres med salt og pepper og stekes i panne med smør. La dem hvile på en tallerken mens sausen tilberedes.
Sjampinjong, purre og løk stekes i pannen med fettet fra stekingen biffene. Tilsett fløte og rødvin, og la det putre litt. Tilsett oregano og smak til med salt og nykvernet pepper.
Ha i poteter og biffene, og server det hele i pannen.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar