SOMMERPASTA

Lett sommermat i form av en smakfull pastarett med søte tomater, hvitløk, gode sorte oliven, parmesan og basilikum.. Deilige smaker i kombinasjon, barna syntes også dette var kjempegodt!
Oppskriften metter 2 store og 2-3 små.




200 gram cherrytomater (moden, søt type)
5 fedd hvitløk, presset
1 stor håndfull sorte oliven
1 håndfull brødsmuler (gjerne en ferdig variant i pose fra butikken)
1 håndfull revet parmesan
1 håndfull frisk basilikum, hakket
Olivenolje
Maldonsalt

Kok spaghetti i godt saltet vann etter anvisning på pakken.
Kutt tomatene i små biter. 
Varm olivenolje i en stekepanne, ganske mye, bunnen skal dekkes med olje.
Ha pannen på medium varme, og ha i den pressede hvitløken. Fres sammen i noen sekunder før du tilsetter olivenene. Stek noen sekunder til før du har i tomatene, og setter ned varmen litt. Bland godt. Smak til med maldonsalt.
Hell vannet av spaghettien, og ha spaghetti i pannen sammen med sausen. . Bland godt sammen. Hiv i brødsmuler og parmesan, og rør sammen. Fordel basilikum på toppen og server retten fra pannen.

Vel bekomme!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs