Denne oljebaserte potetsalaten er så enkel, men allikevel fantastisk smakfull!
Nydelig tilbehør til grillmaten, og like god varm som kald.
Holder seg godt i kjøleskap, og kan gjerne lages dagen før den skal serveres.
1,5 kg amandinepotet (eller andre småpoteter med skall)
100 gram spekeskinke,
1/2 purre
God olivenolje
Bladpersille
Maldonsalt og nykvernet pepper
Kok potetene møre i lettsaltet vann.
Avkjøl litt og del dem i to, ha dem over i en passende bolle.
Skjær purren i tynne strimler.
Del spekeskinken i biter, og sprøstek den i litt olje på høy varme i en stekepanne.
Rør inn godt med olivenolje i potetene, bland med purreløk og spekeskinken.
Smak til med godt med maldonsalt, og strø over litt bladpersille.
Vel bekomme!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar